+45 70 26 52 00 ms@ccnetworks.dk

Intelligent Sikkerhed

Skalerbare sikkerheds løsninger der kan integreres med hinanden. Sikkerhed skal ikke tage din tid, men virke når det gælder.
Kontakt os

Adgangskontrol

Med et Adgangs kontrol anlæg (ADK) bliver din virksomhed nøglefri. Du får komplet overblik over hvem der har adgang til virksomheden, kan nægte personer adgang med et enkelt click, skabe adgangsniveauer og forskellige tidsstyringer/åbningstider eller bare den simple ting, at alle medarbejdere bære et adgangskort med evt. billede og titel/afdeling, der kan give adgang til flere forskellige lokationer.

Fælles for vores løsninger er, at de alle er skalerbare, og kan udvides til at dække alle virksomhedens lokationer i hele verden, samt at alle licenser købes på en gang og ikke skal udvides ved næste installation.

Hvad end I har brug for, en enkelt ADK beskyttelse på en dør eller 1000 døre med op til 50.000 brugere, har vi lige det anlæg der passer til jeres virksomhed.

adgangskontrol

CC:TV

Kameraovervågning gør, at du altid kan dokumentere, hvad der sker i din virksomhed.

I samarbejde med CC:Networks er du garanteret markedets bedste produkter inden for kameraovervågning, hvad enten du skal have overvågning indendørs, udendørs, i mørke eller process overvågning. Der kan desuden tilvælges en bred vifte af funktioner som bl.a. ansigtsgenkendelse eller til dit adgangskontrol-system.

kameraovervågning

Alarm

Vores Alarmsystemer bliver altid skræddersyet så de passer præcis til jeres virksomhed, og altid i samarbejde med jer.

Det viser sig altid at det bedst kan betale sig at eje Alarmløsningen selv. Alle vores beregninger viser at et ejet Alarmanlæg går i nul efter 12 til 18 md. i forhold til at leje et Alarmanlæg.

Alle vores Alarmanlæg kan naturligvis tilkobles en døgnbemandet vagtcentral. CC:Networks har samarbejde med flere forskellige vagtcentraler.

Alarm

Fysisk sikkerhed

Fysisk sikkerhed hænger ofte sammen med ADK, CCTV eller Alarm systemer og CC:Networks er leveringsdygtige i alt inden for Skydeport, Perimeter Sikring, Pullerter eller Mobile sikringsløsninger til midlertidige events.

Vores produkter leveres altid komplette, samkørt med andre systemer og klar til idriftsættelse.

Hvis der er brug for vagt eller personbeskyttelse kan vi også være behjælpelige med dette, ingen opgave er for stor.

fysisk sikkerhed

Din 360° leverandør

Ønsker du at komme i kontakt med os, har spørgsmål til os eller vores løsninger, så kontakt os via formularen herunder.

Branchens bedste

Hos CC:Networks er vi specialister inden for både Intelligent Sikkerhed, Netværk, Elinstallationer og Rådgivning. Dette betyder, at du kan samle alt inden for data og sikkerhed hos én totalleverandør, hvilket bidrager til en strømlinet drift og sparer dig for både tid og usikkerheder. Vi håndterer alt fra opsætning af små og simple netværksløsninger til drift af omfattende sikkerhedssystemer. Af den grund vil vi kunne imødekomme dine behov, uafhængigt af din virksomheds størrelse og branche. Til alle vores løsninger kan der tilvælges en SikkerDrift aftale, der sikrer hurtig response ved nedbrud eller blot en årlig gennemgang af jeres løsning. Det er vigtigt at alt virker som det skal, når det skal bruges.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

5 + 12 =