+45 70 26 52 00 ms@ccnetworks.dk

Netværk

Vi løser alle former for netværksopgaver. Lige fra etablering af fiber installationer, kobber infrastruktur i forskellige kategorier, Wi-Fi løsninger eller IP-telefoni.
Kontakt os

Fiberinstallationer

Fremføring af fiber i spulerør i vej, i tomrørs installationer eller trækning i føringsveje. Connectering af fiber i kassetter med fusionsspliser, samt test og fuld dokumentation over fiber installationen.

adgangskontrol

Kobber Infrastruktur

Etablering af komplet PDS installation i forskellige kategorier med optil 25 års garanti på kablingen.

kameraovervågning

Wi-Fi

Opsætninger, konfiguration samt idriftsættelse af Wi-FI installationer, med optimal hastighed. Oprettelse af drift og gæstenetværk.

Alarm

IP Telefoni

CC:Networks kan nedtage den gamle telefon installation, konverterer nummer til nye SIP trunks samt installerer og drifte jeres teleløsning.

fysisk sikkerhed

Din 360° leverandør

Ønsker du at komme i kontakt med os, har spørgsmål til os eller vores løsninger, så kontakt os via formularen herunder.

Branchens bedste

Hos CC:Networks er vi specialister inden for både Intelligent Sikkerhed, Netværk, Elinstallationer og Rådgivning. Dette betyder, at du kan samle alt inden for data og sikkerhed hos én totalleverandør, hvilket bidrager til en strømlinet drift og sparer dig for både tid og usikkerheder. Vi håndterer alt fra opsætning af små og simple netværksløsninger til drift af omfattende sikkerhedssystemer. Af den grund vil vi kunne imødekomme dine behov, uafhængigt af din virksomheds størrelse og branche. Til alle vores løsninger kan der tilvælges en SikkerDrift aftale, der sikrer hurtig response ved nedbrud eller blot en årlig gennemgang af jeres løsning. Det er vigtigt at alt virker som det skal, når det skal bruges.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

3 + 5 =